Om

Den här webplatsen handlar främst om hur man ser på barn, kommunicerar med barn och hur man kan göra för att få barn att växa som de individer de faktiskt är. Den handlar inte så mycket om tips och tricks, men exempel och lärdomar från verkligheten kommer antagligen att dyka upp. Det är inte heller en webplats som innehåller pekpinnar och ingenting är skrivet för att skapa dåligt samvete hos läsaren.

Att det däremot kan dyka upp frågeställningar som kan uppfattas som provocerande går inte att undvika. Vi som skriver på webplatsen vill utmana oss själva att bli bättre människor och föräldrar; då faller det sig naturligt att resonera omkring situationer, händelser och tankar.  Och de resonemangen kan naturligtvis upplevas som provocerande oavsett skribentens avsikt.

Vi som skriver på webplatsen kan inte garantera att det finns något unikt material eller unika tankar här. Det finns många goda tänkare som vi fått inspiration av. Då vi omöjligtvis kan ha läst allt som finns att läsa om barn eller tankar omkring barn, så kommer det säkert att dyka upp text som kan uppfattas som plagiat eller bara omformuleringar av tidigare beskrivna tankar eller teorier. Påpeka gärna det, så kan vi efterhandskomplettera med en källhänvisning eller två, där det är lämpligt.

Share Button

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *